Хапнете си малко лего (снимки)

OFFNews 28 август 2014 в 15:16 2897 0

Детската мечта на мнозина по света най-сетне се осъществи, след като Акихиро Мицучи съчета 2 от най-любимите неща на малки и големи - лего и шоколад, пише "Хъфингтън пост".

Всичко, от което се нуждае човек, са шоколадови лего блокчета, с които да построи своите мечтани крепост, къща, робот или др. - и после да ги изяде!

Изобретението на дизайнера Акихиро Мицучи изглежда, че са направени от тъмен, млечен и бял шоколад. В цялата работа обаче има един проблем - как блокчетата да не се разтопят в ръцете ни, докато строим? Може би ги е замразил предварително? Все още не се знае как го е постигнал, но предстои да разберем сами, когато се докопаме до млечното лего.




В интернет вече се появяват различни истории, свързани със сладкото изобретение. Дали са истина, или не, не можем да преценим, но звучат много забавно.

Като тази, в която се разказва как в американски магазин за бонбони и всякакви захарни изделия имало условие за цена от 5$ всеки да си купи толкова неща, колкото може да побере в ръце или в кофичка, взета от магазина. В него влезнали група мъже, които се изхитрили и построили огромна кофа от лего, в която попрали цял куп сладкиши, но условието било спазено - кофата практически била част от магазина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови