Спорове и подигравки в нета за БГ представителката на Мисис Свят (снимки и видео)

ОFFNews 20 ноември 2014 в 19:44 43713 85

Анита Желева - Мисис България 2014.
Анита Желева - Мисис България 2014.

Кандидатурата на българката Анита Мейзер-Желева за тазгодишния конкурс за красота за омъжени дами Мисис Свят предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи.

Анита е родом от Варна, но живее от много време в Лас Вегас, където работи в областта на интериорния дизайн. Тя спечели приза за най-красива омъжена българка на конкурс през август на "Златни пясъци".

През последните няколко дни снимките й предизвикаха вълна от недоволство в социалните мрежи. Често пъти се стига до директни обиди, като част от забележките са отнасят за пластични операции на Желева, една от които е на гърдите й, в които има 1500 кубика силикон.

Победителката на конкурса Мисис Свят тази година стана Марина Алексейчук на 31 години от Беларус. Първа подгласничка стана кандидатката от ЮАР, а Перу стъпи на третото стъпало. Четвърта е Мисис Севастопол.


Конкурсът се проведе в Мериленд, САЩ, където участничките изпълниха танц, облечени в жакети и с бастунчета, след което дефилираха по бански костюми и вечерни рокли. Накрая избраниците показали традиционни носии от страните си.

                     От ляво надясно: Мисис Севастопол, Мисис ЮАР, Мисис Беларус, Мисис Украйна и Мисис Русия.

В конкурса участват омъжени жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави и работят за благотворителни каузи. Тази година за финала в Мериленд пристигнаха 35 участнички.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!