Снимат "Непобедимите 2" край Пловдив

OFFNews 12 октомври 2011 в 12:52 16433 0

Непобедимите
Непобедимите

Холивудските звезди Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтъм се изсипаха в покрайнините на Пловдив днес за първия снимачен ден на филма „Непобедимите 2“.

На летището в Крумово са заснети финалните сцени от екшъна или, както го наричат членовете на екипа, "голямото преследване през летището“. Снимките ще продължат до петък, като за целта има наети и два военни вертолета "Кугър" от Авиобазата в Крумово, заяви продуцентът Лес Уелдън.

За снимките днес са използвани още и терени на военното летище и Авиационния музей.  Във филма ще влязат едва около 3 минути от екшън сцените, които ще бъдат заснети на летището, като според сценария действието се развива в Китай. У нас ще бъдат заснети само част от сцените на “Непобедимите 2“, чиято премиера е насрочена за август 2012 г., като останалите кадри ще бъдат записани в Русия, Франция и Китай.

След края на гостуването на звездите в Пловдив всички декори ще бъдат прибрани, а летището и прилежащите му терени ще бъдат оставени във вида, в който са били, гарантира снимачният екип.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови