Ексклузивно Президентът избра Димитър Главчев за служебен премиер

Селфи на Мис Ливан с Мис Израел разбуни духовете в Ливан

ОFFNews 19 януари 2015 в 17:50 10242 8

Снимка: Дорон Маталон/ Истаграм

Селфи на израелската участничка в конкурса Мис Вселена заедно с ливанската й съперничка предизвика смут в Ливан, където в социалните мрежи се появиха искания Мис Ливан Сали Гредж да бъде лишена от титлата й заради общуване с врага, съобщават от Ройтерс. 

Мис Израел Дорон Маталон постна своя снимка в Инстаграм, на която позира усмихната с Мис Ливан. Селфито е направено по време на приготовленията за конкурса в Маями. Победителката от конкурса ще бъде определена на 25 януари.

Ливан и Израел са технически във война, въпреки че границата им е сравнително спокойна от 2006 г. Ливанците са заплашени от затвор, ако се обаждат по телефона или пътуват до Израел. Освен това всички израелски продукти са забранени в страната.

Мис Ливан каза в своя защита, че израелката я дебнела да си направи заедно с нея снимка и в крайна сметка успяла да я изненада.

"Още от първия ден на пристигането ми за участие в Мис Вселена много внимавах да не бъда снимана заедно с Мис Израел, която направи няколко опита да се фотографира с мен", обяснява Гредж.

"Докато се снимах с Мис Япония и Мис Словения, тя изненадващо се появи, направи селфито и го качи в социалната мрежа", разказа Гредж.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!