Номиниран за "Оскар" филм отнесе подигравки заради фалшиво бебе (видео)

ОFFNews 20 януари 2015 в 19:06 12212 2

Номинираният за "Оскар" филм "Американски снайперист", който счупи всички боксофис рекорди, стана обект на присмех в интернет пространството заради фалшиво бебе, пише The Independent. 

В една от сцените актьорите в главните роли, Брадли Купър и Сиена Милър, си подават плачещо дете един на друг. Това, което отбелязват зрителите обаче, е, че бебето очевидно е кукла.  

"Никога не съм виждала толкова много ужасни фалшиви бебета в един филм", написа британската журналистка Камила Лонг в Sunday Times. От сайта NetFlix пък се забавляват с факта, че Купър изглежда все едно за първи път държи бебе. 

Режисьорът на лентата Клинт Истууд все още не е коментирал подигравките, но най-вероятно не е много доволен от тях.

Законите за използване на бебета във филми са изключително строги в щата Калифорния, където е снимана част от "Американски снайперист".

Децата трябва да са най-малко на 15 дни и до 6-месечна възраст могат да бъдат наемани само веднъж за два последователни часа - между 9:30 ч. и 11:30 ч. сутрин или 2:30 ч. и 4:30 ч. следобед.

Малчуганите трябва да имат още специално разрешение за работа и бележка от лекар, че са годни за такова натоварване. В допълнение, на снимачната площадка трябва да има медицинска сестра. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!