НеНовините: И Бареков напусна ББЦ, отвратен от себе си

OFFNews 02 октомври 2014 в 11:11 24755 13

Снимка Не!Новините

Блокадата на турската граница от партията на Николай Бареков "България без цензура" влезе в хумористичните сайтове. Текстът е публикуван в сайта НЕ!Новините:

ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - След поредното фиаско, в което ангажира контра-протеста, за да блокира границата с Турция вместо да прати наблюдатели в турските изборни секции, което би свършило някаква работа, Бареков призна, че най-после и той самият е станал отвратен от себе си и се напусна.

"Преживях факта, че ми се наложиха определени катарзиси спрямо определени бивши и бъдещи премиери. Преживях унижението да говора най-популистките неща в конкуренция с Атака и БСП. Преживях срама да се кича с Ботев и Левски на гърдите си. Но всяко нещо си има и граници, а аз съм длъжен да блокирам границата си, преди да я мина и да се отвратя съвсем от себе си" - сподели Бареков в първи епизод на откровеност от години.

Бареков обяви, че няма да се оттегли от политиката, а само от себе си и създадената от него ББЦ, като предположи, че може да се присъедини към Илиана Раева или нещо от тоя сорт.

Въпреки че за по-малко от година като париен лидер Бареков се изкачи на едно от челните места по имитация на патриотизъм, пропаганда на леви, десни, центристки и космически идеи, коалиране с кого ли не и харчене на неясни пари, спечелени ясно как, мнозина психолози предричаха този крах.

България без цензура остава с неясна съдба на турската граница, където иронично или не, мнозина виждат мястото ѝ.

zhelyo

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!