Израелската Жена-чудо нападна "Хамас"

ОFFNews 02 август 2014 в 07:38 29724 17

Гал Гадот. Снимка: flickr.com/photos/ gageskidmore/14596739858/

Запознайте се с новата Жена-чудо, която ще участва в предстоящия филм "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" - бивш войник в израелската армия и Мис Израел.

Warner Bros. разкри наскоро първата официална снимка на Жената-чудо, изиграна от еврейката Гал Гадот, чийто образ на оскъдно облечена красавица с меч предизвика овации сред предимно мъжката част от публиката.

Тази седмица Гал отправи следното послание във Фейсбук

"Изпращам любовта и молитвите си на моите съграждани израелтяни. Особено на всичките момчета и момичета, които рискуват живота си, за да защитят държавата ми срещу ужасните действия на Хамас, които се крият като страхливци зад жени и деца...Ние ще победим!!!"

"Аз определено имам силно чувство за моята еврейска и израелска идентичност", споделя тя.

Гадот е прекарала 2 години като войник в израелската армия. Там тя е била специалист по физическа подготовка.

Преди това Гал е била модел за различни марки в Израел и е коронована за Мис Израел през 2004 г. След като се уволнява от казармата, записва право в университета, но после получава предложение от агента си да кандидатства за момиче на агент 007. Не получава ролята, но актьорството я пленява.

Еврейката твърди, че е подписала договор за три филма, хонорарът й за първия от които е 300 000 долара.

На критиките на някои от почитателите на Жената-чудо израелтянката отговори: "Аз представлявам Жената-чудо на новия свят. Гърди...всеки може да си купи един чифт за 9 000 шекела и всичко ще е наред. Между другото - Жената-чудо е амазонка, а исторически погледнато амазонките са имали само по една гърда. Така че ако наистина държим да бъдем точни...ще имаме проблем."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!