Вижте първото видео на Star Wars VII

ОFFNews 28 ноември 2014 в 18:34 9734 6

Щурмоваци в кадър от новия тийзър.
Щурмоваци в кадър от новия тийзър.

Излезе първият официален тийзър на продължението на легендарната сага "Междузвездни войни", озаглавено "Междузвездни войни: Силата се пробужда" ("Star Wars: The Force Awakens").

На него може да видим няколко ключови за вселената на Лукас неща - щурмоваци, пустияна (най-вероятно Татуин), спийдъри, легендарният кораб на Хан Соло - "Хилядолетния сокол", и, разбира се, червен ситски лазерен меч, който обаче има малко по-различна от обичайната форма.

Действието в "Междузвездни войни: Силата се пробужда" се развива 30 години след събитията от "Завръщането на джедаите", като в него лично ще видим любимите на милиони фенове по света Хан Соло, Люк Скайуокър, Лея Органа, Чубака, C-3PO и R2-D2.

В Епизод VII няма да се разчита на холивудски звезди, а дори напротив - продукцията ще бъде "люпилня" на звезди, както беше при Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър.

Джон Бойега е един от тези млади и непознати на широката аудитория актьори. Най-популярният му филм е "Attack the Block", британски хорър, в който Джон играе лидер на квартална банда. Според слуховете, Бойега със сигурност ще държи светлинен меч във филма.

Адам Драйвър бе сред първите нови имена, за които бе сигурно, че ще играе в Епизод VII. Драйвър ще бъде от лошите във филма.

Оскар Айзък успя да получи гневни коментари от критиците за филма си "Inside Llewyn Davis", но от 2013 насам той успя да изиграе няколко малки роли, които обаче спечелиха симпатиите на киноманите и критиците.

Останалите актьори, които ще са главни действащи лица във филма, може да видите на този линк.

Очаква се лентата да се появи по кината на 18 декември 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови