Предколедна доза изненади за твоите приятели

OFFNews 30 ноември 2016 в 08:00 3476 1

Чувате се почти всеки ден, обсъждате всичко - от най-интересните места в града до важни житейски решения, имате си общи любими песни и филми, и дори и да не сте се виждали отдавна, винаги има какво да си кажете и да споделите. Твоите приятели са винаги до теб – и в най-слънчевите, и в най-мрачните ти моменти. Защо да чакаш Коледа, за да ги изненадаш с подарък? Зарадвай ги още днес с един от тези функционални подаръци от ClubSmart.

1. Спортна чанта

Спортната чанта е чудесен подарък за всеки, който ежеседмично полага усилия за добрия си тонус – независимо дали предпочита фитнес тренировките или състезателните спортове, като тенис, скуош или фехтовка. Чантата разполага с два странични джоба за допълнителни тоалетни принадлежности, джоб за обувки с вентилация, регулируема презрамка, светлоотразителни елементи и водонепромокаемо покритие.

2. Бутилка за вода с чаша

Една малка, компактна и цветна бутилка за вода е перфектно допълнение към спортната чанта. Тя се вмества идеално, както в дамски чанти, така и в сакове и раници. Освен за вода, бутилката може да се ползва и за прясно изцедени сокове или домашно приготвени смутита за повече свежест по време на спортните занимания и работните ангажименти.

3. Възглавничка за път

Възглавницата за път е аксесоар, който често е пренебрегван като ненужен и заемащ излишно място в багажа. Но ако пътуваш редовно на дълги разстояния с твоите приятели, тя ще докаже огромната си роля за удобното и спокойно прекарване на времето в колата или самолета. Сгъва се лесно в компактни размери, предлага се в три различни цвята (червен, син и бял) и внася допълнителна доза комфорт в пътуването, за което твоите приятели определено ще ти благодарят.

4. Сгъваем чадър

Според закона на Мърфи, винаги когато се чудиш дали да вземеш чадър със себе си и не го направиш, задължително се изсипва цял порой. Ако и за теб и твоите близки важи това правило, може да си подарите по един компактен и лек сгъваем чадър, който да е винаги с вас в сезона на валежите и студа. Предлага се със система за отваряне и затваряне, и калъф, в който да го съхранявате след употреба.

5. Електрическа подложка

Ако с твоите приятели обичате да прекарвате зимните вечери заедно вкъщи на по чаша топъл шоколад, електрическата подложка ще се впише великолепно в тази идилия. Тя е удобна и мека, и е с калъфка от микро-фибър, подходяща за пране. Има 3 степени на температура, защита против прегряване и функция за автоматично изключване.

6. Очила за ски

Ако сред близките ти приятели има почитатели на зимните спортове, великолепен подарък за тях ще бъде чифт очила за ски. Предлагат се с регулируема еластична лента, вентилационна система, двойни огледални лещи и са подходящи при каране в мъгливо време.\

Повече идеи за малки и големи подаръци за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на точките начислени преди три години изтича на 31.12.2016 г

Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

Най-важното
Всички новини