Мартин Димитров, Нова Република: Малкият бизнес ще се вдигне на бунт срещу ГЕРБ и БСП

OFFNews 09 март 2017 в 19:25 5472 9

„Малкият и среден бизнес ще се вдигнат на бунт, защото ГЕРБ и БСП толерират монополистите. И това постоянно мачкане на малкия и среден бизнес ще доведе до техния логичен бунт. А представители на малкия и среден бизнес, като Явор Иванов във Варна, има във всяка листа на Нова Република.“ Това заяви Мартин Димитров пред граждани и симпатизанти в морската столица, където беше представена листата на Нова Република.

Водач там е лидерът на дясното обединение Радан Кънев.

Димитров апелира към варненци да не се подлъгват по популизма и да подкрепят онези, които дават истински решения на проблемите.

„Да не търсим постоянно новият „герой“. Проблемът с горивата няма да се реши с 5 бензиностанции. Това няма да промени цените на горивата дългосрочно. Това е все едно, вместо да променим образователната система, да направим 5 училища на различни места“, допълни Димитров.

Той изтъкна, че Нова Република има конкретни законопроекти, които решават проблема на пазара на горива. Това се прави чрез освобождаване на достъпа до данъчните складове за горива, за които към момента има съмнения, че се държат само от 2 фирми и това ограничава вноса на горива в България.

„Именно затова с колегата Петър Славов от Нова Република водим дело срещу Министерство на финансите, защото отказва да ни каже кой държи данъчните складове за горива в България“, категоричен е десният политик.

„В Румъния цените на горивата са по-ниски, защото беше разкрит картела, защото имаше съдебна реформа и регулаторите им работят. Тоест системните решения ни вършат работа, не става с няколко бензиностанции“, заяви още Мартин Димитров.

„Варна имаше „късмета“ да бъде управлявана от Кирил Йорданов и като представител на БСП, и като представител на ДПС, и като представител на ГЕРБ. Но в трите варианта управлението си оставаше едно и също – корумпирано и некадърно. По този начин и централната власт в България не се променя, когато се сменя значката на управляващите. Тя остана комунистическа по своя характер и крадлива по начина на управлението“, коментира от своя страна водачът на варненската листа Радан Кънев.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

8

Nik68

10.03 2017 в 09:28

Хубаво ги редиш Мартинчо, ама сещаш ли се ти по аналогия с Киро в колко парламента и от колко различни партии беше и защо не ги свърши тези неща дето ги обещаваш - поне от десет години си депутат. И с питания не се решават нещата, а с предложения за промяна в закони и събиране на лобита, около тези решенния за приемането им.

63994

6

Red or Dead

09.03 2017 в 22:37

““““.....Реди, тва са банкянски пинизи бе. ...“““““

.....А какая разница?..............вси те са столичани в повече, баш ПОЖАРНИКАР паша смяташ ли, че ще има проблем с опраскването на мартинчУ......забрави ли таратайчУ откъде изпълзя, и с какъв “банкянски пиниз“ го изхвърли кат мръсен парцал....

42249

5

Denis Rizanov

09.03 2017 в 21:52

чакаме и "спонтанен протест“ на животновъдите и докарване на камиони с прасета на....жлътите павенца;)

Реди, тва са банкянски пинизи бе. Такъв му го набиха тогава с тия осрани прасета пред Храм-паметника... и табела отпред "Бойко на кого ни оставяш!!!"

63994

1

Red or Dead

09.03 2017 в 19:33

Ами ДОСЕГА защо не го НАПРАВИХА....чакаме и "спонтанен протест“ на животновъдите и докарване на камиони с прасета на....жлътите павенца;)

мартинчООООО....кажи кво ще правим с петолъчките......и с...мИтодИ.....хортуват, че му излязла една ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА.....отзаденка на дупенцето митодиевУ....хихихихииии...