Крейг Дейвид срещу Дейвид Бекъм: Зад кулисите на финала

Ивайло Йолчев 26 февруари 2017 в 21:54 2471 0

Манчестър Юнайтед победи 3:2 Саутхямптън  във финала за Купата на Лигата. Ибрахимович блесна с два гола за първия трофей, който той и Жозе Моуриньо вдигнаха за "Червените дяволи". Но "Дейли мейл" надникна зад кулисите на шоуто.

Крейг Дейвид - фен номер 1 на "Светците"

От ложите на "Уембли" гърло за "Светците" дереше Крейг Дейвид. Страхотният музикант е роден в Саутхямптън. "Нека купонът започне", написа той преди финала, който тимът му изигра по страхотен начин.

Кой подскача на химна?

Двата отбора, макар и пълни с чужденци, застанаха мирно на химна. Само котдивоарският бранител Ерик Байи от Юнайтед намери за нужно да прави огромни подскоци, точно когато Емили Хейг изпълняваше "God Save the Queen".

Голът, който не трябваше да бъде отменян

Ман Юнайтед получи страхотна аванта, когато центриране на Соарес намери Маноло Габиадини в чиста позиция. Италианецът вкара редовен гол, но страничният рефер го отмени. Може би последният се заблуди от позицията на Бертранд, който беше в засада.

19-ата за Златан

Златан Ибрахмович закръгли на 6 головата си сметка в 5-те финала за национални купи, които е изиграл досега. Шведът вече има 19 отборни трофея в колекцията си.

Бекъм направи цяла агитка

Дейвид Бекъм зае най-хубавите места на "Уембли" заради любимия Манчестър Юнайтед. Той заведе на мача синовете Бруклин, Ромео и Крус. Великото крило на "дяволите" скочи и бурно се зарадва на победния гол на Ибра.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови