Приказка за Калин Терзийски, тоя мръсник

Калин Терзийски 01 септември 2016 в 14:16 18216 8

Калин Терзийски
Калин Терзийски

Веднъж Калин Терзийски станал много богат.

Постигнал това, продавайки електрически печки тип Раховец на колумбийската нарко мафия. В Колумбия тези печки много се ценят и особено хората от обкръжението на Ескобар не могат без тях - пекат чушки на котлоните - въобще - вманиачени са.

Когато забогатял неимоверно много, Калин Терзийски решил да спи с жени. Започнал да спи с тях и понякога спял по цял ден и цяла нощ, понякога - до седмица. Просто не можели да го събудят. Жените натиквал в една от стаите на огромната си къща, а Терзийски - кърти като заклан на хамак - на двора на разкошната си вила на Карибите. Която построил с пари от едни мръсни сделки с вентилатори, които пласирал на исландската мафия.

После Калин Терзийски станал гей и зоофил, правел секс с мъжки богомолки и подобно на женските богомолки - след това ги изяждал, за да си набавя протеини. Въобще - ужасно неморална и разпасана работа.

Калин Терзийски освен това се занимавал и с политика. Бил фашист, комунист и последовател на масоните, илюминатите, рептилите и личен приятел на Бойко Борисов и Сергей Станишев, с които имал и сексуални контакти.

Алкохолизмът на Калин Терзийски бил пословичен - той изпивал по няколко цистерни спирт на три дни, които разреждал с етилен гликол, за да ослепее. Което правел, за да се докопа до първа група инвалидност и да получава пенсия.

След това Калин Терзийски станал велик писател. Преписвал книги на Иван Вазов и на Георги Господинов и ги пласирал на черния пазар в Близкия Изток. Там те вървели много добре, защото особено ислямистите-фундаменталисти ги бъркали с Корана и ги купували като топъл хляб.

После Терзийски се самоубил. Скочил от седемдесетия етаж на една къща в село Стакевци, Видинско. Като паднал, поотупал си фрака, па си поел към къщи, защото имал важна работа с едни терористи - трябвало да убиват разни хора и той бил замесен и в това.

Но трябва да се уточни, че тъй като той нямал фрак, който да отупа от прахта, се наложило да го смъкне от гърба на една сляпа бабичка от селото.

Въобще историята на Калин Терзийски е мрачна и отвратителна.

А медиите мълчат!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

8

мнение от IP

03.09 2016 в 02:01

Всичко това е само за да прикрие авторът един наистина шокиращ факт - пише.

10377

6

bloodymary

02.09 2016 в 01:07

Калине, силата на твореца не е в изготвяне на опис на факти, били те пародийни или действителни. Остави броенето на дърветата от първият ред на гората на деловодителите.
Не подценявай читателите си, тях помиярщината на селкора не ги интересува.
За нас има по важни неща от това дали е ирлен контева, кривогърлева или коя да е друга.Те са си твой проблем, не ни ги прехвърляй на нас.
Ние сме чели неща за запомняне от теб и ще трябва да свикнеш с мисълта че чакаме това и нищо по малко.
Такъв е нашият принос към твоето спасение - да не щем да четем пошлотии за кой коя чукАл или кой колко пил..и всите им разновидности.

9918

5

Пешо

01.09 2016 в 21:03

Баси наглия... Вече си пише автобиографията

77927

4

El Commandante

01.09 2016 в 19:51

Тва сега защо?

29585

2

Izalina

01.09 2016 в 14:39

хахааах, Терзийски, избухнахте :-D

Пробвате ни колко точно абсурден текст ще понесем, щото кво ли не върви в наши дни, или просто така разнообразявате жанрово?

Следващото очаквам да е разочарован анализ на експеримента :D

Успех с новото амплоа :-)