Чавдар Николов: Никой не ме предупреди за изтритите карикатури

Свалени са над 90 видеокарикатури на художника

Николаос Цитиридис 13 април 2016 в 17:16 23134 15

Снимка БГНЕС

Чавдар Николов

"Никой не ме е предупреждавал, че ще изтрият карикатурите ми. Нямам никакво обяснение. Писал съм писмо до директора на Нова тв и до шефа на НетИнфо и очаквам отговор." 

Това заяви в коментар пред OFFNews художникът Чавдар Николов, чийто карикатури бяха свалени от сайтовете на Нова телевизия и Vbox7.com. Неговите анимирани видеоклипове бяха показвани в ефира на Нова телевизия всяка сутрин, включително и днес. 

Тази сутрин бе излъчена карикатура, която сравнява конската опашка и силна армия на Хан Аспарух със свинската опашка и на премиера Борисов, като зад него са застанали мутри.  

След като сподели, че е изненадан от изтриването на клиповете, Николов допълни, че откакто е кмет, Бойко Борисов често е обект на карикатури от страна на художника. 

"Изтриха над 90 карикатури. По обяд бяха свалени половината, след това за минути бяха изтрити всички останали", каза художникът. 

Свързахме се и с ПР отдела на Нова телевизия, които дори не изчакаха въпроса ни, а отговориха "Ще ви кажем, когато имаме готовност".

Видео: 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!