Вси Светии парти в "Mixtape 5" този понеделник

ОFFNews 25 октомври 2016 в 14:55 4819 0

Клуб "Mixtape 5" организира този понеделник, 31 октомври, Вси Светии купон, който ще се помни дълго, а черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта е поверено на трима любими музиканти, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на Вси Светии - Starteras, Xonic и Sava.

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове Григоров (“Лого5“ и „Накафево“) и Гого („НаКафево“). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта „Г на квадрат“, в ролята си на почетно жури, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди.

За допълнителното нажежаване на обстановката ще има армия от танцуващи войници, които ще ни покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата "Wrong Generation" вече подготвят тайните си оръдия за нощта на Вси Светии.

Вратите отварят в 21:00 часа, а входът е 5 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови