"Възвръщенецът" - живият ад на Ди Каприо или пътят му към "Оскар" (трейлър)

ОFFNews 23 ноември 2015 в 15:21 22647 3

Кадър от филма.

Дългоочакваният трилър на Алехандро Гонсалес Иняриту "Възвръщенецът" получи топъл прием в социалните мрежи след медийните си прожекции този уикенд. Въпреки световното ембарго за публикуване на ревюта до декември, в мрежата изтекоха някои мнения, че това най-сетне може да бъде филмът, който да донесе "Оскар" на Леонардо Ди Каприо, пише "Гардиън".

Прожекцията бе последвана от среща с Ди Каприо и Иняриту, на която можеше да им се задават въпроси. Снимките на филма вече предизвикаха смесени чувства, след като много хора, участвали в тях, заявиха, че е било "жив ад", като много от хората или са напуснали, или са били уволнени.

"Аз, като режисьор, ако по време на работата открия цигулка, която свири в дисонанс, трябва да я премахна от оркестъра. Нямам какво да крия, имаше проблеми, но нищо, от което да ме е срам", коментира Иняриту, чийто филм изпита и финансови трудности, след като от предварителните 60 милиона долара скочи на 95 милиона.

Лентата разказва историята на трапер в Щатите през 1823 година, който бива нападнат от мечка по време на патрул, след което бива ограбен и оставен да умре от спътниците си - един от които е Том Харди - но оцелява и дава обет да си отмъсти.

"Възвръщенецът" беше толкова брутален, че искам да полегна. Брилянтната работа с камерата почти си заслужава гледането", пише един от изгледалите филма.

"Леонардо ди Каприо ще спечели наградата на Академията за играта си във "Възвръщенецът", гледах го днес!" и "Току-що видях първата публична прожекция на "Възвръщенецът". Невероятен! Номинациите за "Оскар" за всичко в него са сигурни", гласят други две мнения.

Филмът е дълъг два часа и половина и се очаква да излезе по кината у нас на 25-и декември 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!