"The Powerpuff Girls" се завръщат с нови епизоди

ОFFNews 20 април 2016 в 15:50 5087 0

Любимата поредица на малки и вече не чак толкова малки - "Реактивните момичета" (известна и с оригиналното си име "The Powerpuff Girls"), се завръща с нови епизоди по Cartoon Network от 23 април, от 09:10 часа.

Сестринското трио супергероини Белушка, Бълбук и Бръшлян са познати на съгражданите си от Таунсвил като „Реактивните момичета”. Заедно те защитават своя красив и многолюден метрополис не само от зли посегателства, но дори и само от кроежи за такива.

Да се справяш едновременно с училищните домашни и безброй злодеи не е лека задача, но Реактивките с радост приемат това предизвикателство. Благодарение на суперсилите си и добрата екипна работа, и не без помощта и на професор Утоний и Кмета на Таунсвил, те показват на всички в града, че е напълно възможно да спасяваш света преди да е дошло време за сън.

"Реактивните момичета" е една от най-отдавнашните оригинални поредици на Cartoon Network. Първите серии на поредицата са създадени от Крейг Макракън, а премиерата им се състои през 1996 г. Предаването е носител на две награди "Еми".

Освен тях в историята на всичките си 78 епизода досега поредицата се е радвала на пет номинации и безброй отличия в областта на анимацията. През 2002 г., благодарение на съвместно сътрудничество с "Warner Bros. Pictures", на бял свят се появява и пълнометражен филм, вдъхновен от анимационната поредица.

С постъпления от продажби на дребно в размер на над 2,5 милиарда долара от дебюта си до момента „Реактивните момичета” е един от най-продаваните брандове на CN за всички времена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови