Сценаристите на "Троновете" разкриха част от 7-и сезон

ОFFNews 19 август 2016 в 20:14 10410 0

Шести сезон на "Игра на тронове" приключи преди няколко седмици и, логично, погледите ни вече са насочени към седми. Наскоро сценаристите на сериала, Дейвид Бениоф и Д.Б.Вайс, открехнаха сюжетната врата на предстоящото да се случи от следващия април.

Пред "Дедлайн" те коментираха Церсей, която чрез своите машинации и не особено добра репутация докара смърт и на трите си деца, въпреки че през всички сезони силите ѝ бяха насочени единствено към опазването им. 

Сега, когато тя седна на Железния трон, ще видим каква личност всъщност наистина е. Според двамата, досега всички чудовищни злини на Церсей са оправдавани поне донякъде от любовта към децата ѝ, но след като тях вече ги няма, няма ги и мотивите на Ланистърката за действие: "Отговорите ще научите в следващия сезон".

След това наред дойде Бран, Валът и Кралят на нощта с неговите бели бродници, които искат да минат отвъд магическата преграда:

"Не искаме да казваме твърде много, няма да е в услуга нито на книгите, нито на шоуто, но досега от сериала е станало повече от ясно, че Валът не е просто физическа преграда, която спира армията от мъртви да залее света на хората. Ако беше такава и ако диваците наистина понякога успяваха да минат отвъд нея, поне на теория някой като Краля на нощта щеше да има много повече сила и войници, с които да я мине", коментират те.

Конкретно тези коментари подкрепят теорията, че Валът се държи от магия и ще се срути, ако Бран премине през него, тъй като е белязан със знака на Краля на нощта, както се случи с убежището на Триоката врана.

Преди време те разкриха и малко от друга предстояща сцена в 7-и сезон, която се развива в тронната зала на Кралски чертог, докато по улиците му има огромен парад.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews