Сценаристите на "Игра на тронове" разкриха сцена от 7-и сезон на сериала

Историята на Санса ще е акцент в новия сезон

ОFFNews 10 февруари 2016 в 18:02 21582 3

Софи Търнър като Санса Старк в "Игра на тронове".

Звездата от сериала на HBO Софи Търнър (Санса Старк) предупреди феновете на предаването да се подготвят за много големи изненади, които ще ги шокират, в новия 6-и сезон, който предстои да излезе на 24 април тази година, съобщава "Entertainment Weekly".

Забравете за Червената сватба и предполагаемата смърт на Джон Сняг, предупреждава тя, като допълва, че новият сезон ще е невиждан по мащаб в сравнение с предните.

Още повече изненади престоят и заради това, че 6-и сезон ще излезе преди публикуването на новата книга на писателя Джордж Мартин. Така за пръв път схемата няма да е "книга-сезон", а ще представлява обратното.

Търнър разкрива, че ще видим развитието на сюжетните линии на много нови и познати герои, като сред тях ще бъде и тази на нейната героиня.

"В този сезон Санса наистина получава и използва уважението, което заслужава. Феновете най-сетне ще получат историята, която искаха през предните сезони. Невероятно е, защото през 5-те сезона досега сякаш сюжетът на Санса градираше до този момент, до сега", разказва тя.

Сценаристите и създатели на сериала пък - Дейвид Бениоф и Дан Вайс, разкриха преди няколко дни, че вече пишат сценария на седми сезон, който трябва да излезе през 2017 г. Те разкриха и малко от една от сцените в него, която се развива в тронната зала на Кралски чертог, докато по улиците му има огромен парад.

Те също така признаха, че им е отнело 4 години - от 2006 до 2010 г., за да направят пилотния епизод на "Троновете". Когато накрая са го завършили и са го представили пред свои приятели, всичко е било провал.

"Момчета, имате огромен проблем", им казва режисьорът Крейг Мейзин, след като гледа направеното от тях, което принуждава дуото да заснеме наново 90% от епизода. "Това е най-голямото спасяване в историята на Холивуд... Превърнахте един боклук в нещо брилянтно", коментира Мейзин, след като гледа преснимания първи епизод, на който станахме свидетели и ние.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!