Спечелете двойна покана за шоуто на монасите от Шаолин

ОFFNews 12 февруари 2016 в 18:35 6573 36

На 26 февруари 2016 г. в Зала 1 на НДК и на 27 февруари в Арена "Булстрад" в Русе монасите от Шаолин ще демонстрират своите невероятни Кунг Фу умения пред българска публика.

Билетите за спектакъла вече са в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Технополис", OMV, "Picadilly". Ценовите категории са от 25 до 45 лева, в зависимост от местоположението в залата.

OFFNews ви дава възможност да спечелите двойна покана за страхотното шоу в София на 26 февруари. Само отговорете на въпроса:

Каква религия изповядват монасите от Шаолин?

Можете да го направите до 17:00 часа на 23 февруари с коментар под дописката в сайта, като малко след това ще обявим победителя. Ще се свържем с него по електронната поща, с която коментира, така че си я проверявайте. Ако до 17:00 часа на следващия ден нямаме потвърждение от него, ще дадем билетите на друг късметлия.

Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Ки – вътрешната енергия на човека – може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време. Ки енергията може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин в близост до свещената планина Суншан Дзен будистите практикуват непрестанно физическо и духовно усъвършенстване.

Шоуто се състои от спиращи дъха майсторски изпълнени физически упражнения от група от 14 монаси и майстори, водени от своя 75 годишен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

В продължение на два часа публиката ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.

Интерактивното шоу гарантира на публиката един напълно нов поглед и усещане към тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!