Пускат VIP билети за концерта на Стив Вай в София

OFFNews 23 юни 2016 в 15:37 3702 2

Специални VIP Experience билети ще бъдат пуснати в продажба за концерта на Стив Вай в София на 5 август.

Билетите могат да бъдат закупени от официалния сайт на Стив Вай тук. Те ще дадат възможност на най-запалените фенове на легендарния солокитарист да надникнат зад сцената, да се срещнат лично с него и да изживеят една наистина незабравима музикална вечер.

Важно е феновете да знаят, че VIP Experience билетите не осигуряват достъп до самия концерт. В зала 1 на НДК за концерта на Стив Вай ще може да се влезе само с регулярен билет, закупен от мрежата на Eventim.bg.

VIP Experience билетът ще дава възможност за лична среща със Стив Вай, по време на която феновете ще могат да му задават въпроси и да се снимат с него; присъствие на саундчека, непосредствено преди концерта; издание на книгата “Passion and Warfare 25th Anniversary Tour”; достъп до залата и мърчандайз зоната преди всички останали; снимка с автограф и други малки изненади.

На сцената на зала 1 в НДК Стив Вай ще излезе в компанията на китаристите си Дейв Уайнър (ритъм китара) и Филип Байноу (бас китара) и барабаниста Джеръми Колсън. И тримата музиканти от години „придружават“ Вай по повечето му световни турнета. За момента мениджърите на Вай споделят само, че шоуто ще е минимум 90 минути. То е посветено на 25-годишнината от излизането на знаменития му албум „Passion and Warfare”(1990), чието идване на бял свят е плод на няколкогодишни творчески усилия и включва парчета като "For the Love of God," "Blue Powder", "The Animal", "Liberty" "Erotic Nightmares", "The Riddle" и други. По време на концерта в София се очаква Вай да изпълни и няколко „бонус трака“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови