Първи снимки от 6-и сезон на "Игра на тронове"

OFFNews 11 февруари 2016 в 23:28 7270 0

HBO публикува първите 20 снимки от предстоящия да излезе на 24 април шести сезон на хитовия сериал "Игра на тронове".

Досега на голяма част от феновете им беше лесно да знаят какво ще се случва в новите сезони (в повечето случаи), тъй като те се базираха на книгите на Джордж Мартин от поредицата "Песен за огън и лед", първата от които носи името "Игра на тронове". И докато тези, които ги бяха чели, знаеха какво ще става в епизодите в общи линии, тъй като все пак имаше малки творчески промени, то мистерията сега е пълна.

Това е така, тъй като 6-и сезон предстои да излезе преди шестата книга - "Ветровете на зимата", както съобщи самият автор. Така на тъмно са всички почитатели на Вестерос, а въпросите около съдбата на любимите персонажи на милиони хора остават без отговор - ще живее или ще умре Джон Сняг (или и двете), мъртъв ли е наистина Станис Баратеон, повежда ли Денерис нова дотракска орда, ще успее ли Джора Мормон поне да я целуне и да умре щастлив и още много, много въпросителни от други сюжетни нишки.

Засега около новия сезон на най-пиратствания сериал в историята на интернета се знаят малко неща, а те са - снима се в Македония, Хърватия, Испания и Ирландия, в него ще има голям брой ретроспективни сцени (което пречи да се разбере дали Джон Сняг и др. персонажи, наети за новия сезон, ще продължат да живеят или ще участват именно в тези проблясъци от миналото), ще видим повече членове на семействата Грейджой и Тарли, както и какво се случва с Бран Старк (тъй като в пети сезон от него нямаше почти никаква следа), историята на Санса ще е акцент, а Ланистър продължават да плащат дълговете си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews