Отварят нови сектори за шоуто на Саманта Фокс, Си Си Кеч и Сандра

Оffnews 09 февруари 2017 в 14:41 8429 0

Първото издание на шоуто Hits Only ще осигури на всички ценители на доброто прекарване една освежаваща доза диско и големи количества неподправено забавление. Горещата комбинация от трите кралици на евродиското – Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч, ще се случи за първи път у нас на 29-и април в Арена Армеец.

След като голяма част от седящите места в залата са вече пред изчерпване, организаторите пускат в продажба още сектори, за да може тази вечер да е още по-мащабна и незабравима за повече фенове. Новите места са на цена от 45 лв., все още има налични и правостоящи места срещу същата сума.

Трите диско диви ще завладеят София през април за една дълга вечер с най-обичаните хитове, много звезден блясък и танци. Си Си Кеч ще дойде у нас след концертите си в Естония и Боливия, а след изявата ѝ у нас я очаква участие в Мюнхен.

Любимката на Дитер Болен не е спирала с турнетата от края на 90-те, за което споделя:

„Изявите на живо са истинско пътуване във времето и са много вълнуващи за мен. Когато изляза на сцена и видя хилядите греещи лица, се връщам към усещането за свобода. Нашите песни носят лекота и този оптимизъм, от който напоследък все повече имаме нужда по целия свят.“

Другата чаровна блондинка – Сандра, наричана още „германската Мадона“, ще ни зарадва с хитове като (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Secret Land, Hiroshima и още много други. 

Третата дива, която ще допринесе за доброто настроение на 29-и април, е Саманта Фокс и едва ли има нужда от представяне. Най-сниманата жена във Великобритания през 80-те години, която оглавява класациите с Touch Me в 17 държави, все още е в топ форма и ни е приготвила голяма доза истинско диско.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови