Отменят филм-концертите "Titanic Live" и "Dreamworks In Concert"

ОFFNews 08 март 2017 в 15:39 3632 0

Продуцентите на филм-концертите "Titanic Live" и "Dreamworks In Concert" уведомиха организаторите на събитията в няколко държави, че се налага логистична промяна в графика на турнетата. С това прожекциите с музика на живо в Загреб, Грац, София и Букурещ се отменят.

Към обстоятелствата, довели до това решение, се добавя и недостатъчният интерес от страна на публиката към настоящия момент.

Двата филм-концерта бяха планувани да гостуват у нас съответно на 8-и април и 24-и май в Зала 1 на НДК. Поради оставащото ограничено време до събитията и ненавременно уточнените възможни дати за пренасрочване, сумите от закупените билети ще бъдат възстановени напълно, без да се удължава валидността им за бъдеща дата.

Всеки, купил билет за филм-концертите от партньорската мрежа на „Ивентим“, ще може да си възстанови сумата в конкретния обект, от който е взет билета, между 08.03.2017 г. и 31.05.2017 г.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. "6-и септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес. При нужда от повече информация организаторите препоръчват връзка с компанията, продаваща билетите, на [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови