Отмъстителите и звезден кракен на среща с "Пазителите на галактиката"

ОFFNews 23 август 2016 в 18:45 8393 0

Снимка Сп. "Емпайър"

Първи изглед на битката между героите в "Пазителите на галактиката 2" и звезден кракен.

След изненадващия успех на "Пазителите на галактиката" втората част бе неизбежна, а очакванията на феновете са големи, пише "Индепендънт", допълвайки, че посетителите на "Комик кон 2016" вече видяха доста дълъг откъс от нея.

Тепърва обаче всички останали започваме да виждаме снимки и видеа от предстоящата лента, последната от които е на звезден кракен в бой с главните герои във филма. Изображението не е кадър, за съжаление, ами рисунка, но пак сме доволни. 

"Ще видите как героите трябва да се справят с трудностите на това да са семейство. Ще видите и човек, който цял живот търси кой е баща му и най-накрая го намира, но дали няма да се разочарова от него, тепърва ще разберем", коментира Крис Прат, актьорът зад Стар-Лорд.

Наскоро разбрахме и друга интересна информация - "Отмъстителите: Безкрайна война" ("Avengers: Infinity War", който трябва да излезе през 2018 г.) ще включва в себе си не само Железния човек, Спайди, Капитан Америка и останалите добре познати персонажи, но и героите от "Пазителите на галактиката".

Втората част на "Пазителите" трябва да излезе през май 2017 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови