Наемете си звезда за една вечер от 2,5 хил. до 1,5 млн. долара

OFFNews 10 февруари 2016 в 17:23 6649 2

Куентин Тарантино.

Искало ли ви се е някога Мат Лебланк или Куентин Тарантино да е гост или водещ на сватбата ви? Или може би някой друг известен актьор или актриса, изпълнител, телевизионен водещ, бизнесмен? А чудели ли сте се как това може да стане, ако да - сайтът "Celebrity Talent International" ви дава отговор.

И той е прост - срещу пари, много, много пари. Луксозната интернет страница ви предлага наемането на скъпоплатени приятели, гости или водещи за вашите партита, рождени дни, фирмени събирания и т.н.

Цените варират между 2,5 хиляди долара (предимно актьори и певци, които не са известни в България) и 1,5 милиона в зависимост от звездата, която искате да наемете, времето, което се налага тя да прекара с вас, и какво точно се очаква от нея - да подготви представление, да изнася речи или просто да седи и да бъбри с вас и гостите ви.

В сайта може да разгледате всички предложени лица (които са стотици), като профилите на някои от тях са затворени за разглеждане, като изскачащ прозорец ви уведомява, че ако много искате да ги наемете, може да се свържете лично с фирмата.

Мат Лебланк например струва между 150,000 и 299,000 долара за вечер, същото важи и за Ал Пачино и Куентин Тарантино например. Лайнъл Ричи е с минимален хонорар от 300 до 499 хил. долара.

Телевизионният водещ Джон Стюарт е сред най-скъпите, като струва между 500 хил. и 1 милион долара. В тази ценова категория са още Адел, Андреа Бочели, Бруно Марс, Енрике Иглесиас, Упи Голдбърг и много други.

Най-скъпата звезда обаче е сър Елтън Джон, който струва минимум 1,5 милиона долара, за да ви погостува.

За да се предпазят от досадници или шегаджии, от сайта са сложили такса от 5000 долара за всеки чуждестранен клиент (тоест не е от Канада или САЩ), който иска да преговаря с тях. Сумата, разбира се, в последствие ще бъде приспадната от хонорара на избраната звезда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови