Маргарита Попова стана рицар на годината (галерия)

ОFFNews 14 декември 2015 в 15:00 18747 12

Снимка Хайлайф

Орденът на Тамплиерите на Йерусалим избра Маргарита Попова за Рицар на 2015 година.

Орденът на Тамплиерите на Йерусалим избра вицепрезидента Маргарита Попова за Рицар на 2015 година.

Тя бе удостоена с отличието от великия приор Румен Ралчев по време на коледния благотворителен Бал на рицарите в хотел "Маринела" в присъствието на 291 дами и рицари, предаде "Стандарт".

Попова получи статуетка, сертификат и медала на ордена, а изборът ѝ станал по време на тайно гласуване. Наградата се дава на мъж или жена, които най-пълно и точно олицетворяват идеала за честност, родолюбие и благородство.

"Значи догодина задължително "Бал на багатурите". Хореографията да бъде взета от "Мисия Лондон", а Божидар Димитров да напише сценария. Да има и специална награда "Ичиргу боил на Кондофрей". През 2017 може да организират "Самурай на десетилетието".

И във всички случаи трябва да е в кич-емблемата хотел "Маринела". Може и повечко пластмасови палми да наслагат, направо горичка, та да си скачат маймунките, след като им дадат ордените. И да се радват как ги кичат с безмислени звания и награди.

"Покрай тези ми идеи бих препоръчал на организаторите да проверят какво означава думата "рицар". Дори и ако се обърнем към Укипедия: "Рицар (от немското Ritter с първоначално значение „конник“) е член на средновековно съсловие на професионални войници в Европа.". Т.е. обикновен побойник, радващ се на възможността да краде безнаказано, защото е на кон и има оръжие. Носенето на оръжие, за информация, не е било позволено на селяните. И за да не срамуват от постъпките си, са измислили смешни правила за мъжество, вярност, чест, направили са си посвещения и прочие простотии. Стоя и се чудя как да не повърна", гласи един от коментарите под албума със снимки във Фейсбук.

Всъщност всички коментари под него са подигравателни:

"Добре де, това са уж богати хора и могат да си позволят кока, защо са им тези дизайнерски дроги?!?"

"Това само доказва, че чалгата е навсякъде, не само в музиката! А присъствието на вицепрезидента ясно показва и нещо друго. Оставям го за коментар на други."

"Само да не се порежат с тия пластмасови мечове..."

Румен Ралчев е учредител на Гражданското обединение за реална демокрация (ГОРД) и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите, като е велик приор на всички български тамплиери. Той е масон в най-висока 33-а степен, като е член на братството от 1991 г.

През целия си живот е служил в службите за сигурност, бил е началник на охраната на Тодор Живков, Петър Младенов и на Желю Желев, а неговата фирма „Балкан секюрити груп“ е избрана от Симеон Сакскобургготски, за да го охранява.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!