MTV обяви първите артисти за концерта във Варна

Поли Генова, Tinie Tempah и още

OFFNews 23 март 2017 в 12:04 6223 2

Тайни Темпа идва във Варна

Музикалната телевизия MTV обяви първите артисти, които това лято ще излязат на сцената във Варна като част от мегаконцерта MTV Presents: Varna Beach.

Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE VARSKI и Поли Генова са първите сигурни артисти във Варна.

Концертът ще се проведе на 15 юни на плажа във Варна с подкрепата на общината.

Стийв Аоки е световна звезда, номиниран за наградите Грами (Grammy), известен като един от най-неуморните артисти. Стийв Аоки е DJ, заемащ първите места в световните класации. Той е избран за Най-добър DJ на Америка. Стийв Аоки е познат с това, че създава невероятна атмосфера на събитията, в които участва, като водеща звезда на големи летни фестивали по целия свят, както и в мега-клубове в Лас Вегас и Ибиса.

Неподражаващият парти стил на Тайни Темпа в разбиващия класациите Not Letting Go, направи песента седмият му хит номер 1 във Великобритания.

Тайни притежава също толкова много първи места в класациите на Обединеното Кралство, колкото и Майкъл Джаксън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилиамс и Елтон Джон.

Това ще бъде и най-голямото участие на Горгон Сити (Gorgon City) в България. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена.

R3WIRE & VARSKI, още едни изпълнители, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.

Талантите им не остават незабелязани и през 2011г. Ministry of Sound ги наема да оглавят новият им студентски проект „Unitrash“. През 2013 г., след две изключително успешни години с национални и международни участия, R3WIRE & VARSKI са избрани от MTV да се присъединят към новия им екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV “CLUB MTV“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12298

2

kamborev

23.03 2017 в 15:08

Може и да се окаже свежо.

12007

1

Хараламби

23.03 2017 в 12:22

Въх, мечтата на жуота ми беше да идем на лайв на тайньо пьемпа, ма таз вечер ще спя длибоко....