Lordi избра подгряваща българска група за концерта си у нас

ОFFNews 18 октомври 2016 в 14:31 5461 2

Макар и на външен вид да е страховито изчадие, както се полага на дете от връзката между демон и тролка, мистър Лорди се оказа сговорчив джентълмен.

Финското чудовище бързо се нави на свежата идея на Music Jam - да не води своя подгряваща група, а да си избере такава от българската сцена.

Така честта да отвори чудовищния концерт на Вси Светии се падна на нашите момчета от Bastardolomey: Нуфри, Бъсти, Вили и Милен, които вече имат и мощната подкрепа на Димитър Антонов – Mr. Chen. Групата беше създадена през 2007 г., а през 2010 – годината на излизането на първия им албум „Plastic Pig Society“ – те имаха шанса да влязат в българската метъл история, излизайки в София като загряващ бенд на сцената преди Metallica, Anthrax, Megadeth и Slayer.

Петимата наскоро избухнаха с нови песни и забиват по-агресивно от всякога. "Готови сме да направим тъпанчетата на феновете на кайма", обеща Нуфри и предизвика всички с по-лабилна психика и слаби нерви да не припарват в залата.

Билетите за концерта на Lordi са на цена 40 лева, а на 30 октомври цената им ще е 50 лева. Те могат да бъдат закупени от мрежата на "Eventim".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!