Излизат 3 нови книги от света на Хари Потър

ОFFNews 17 август 2016 в 16:38 7905 0

Корицата на "Кратки разкази от "Хогуортс" за власт, политика и досадни полтъргайсти".

В няколко международни сайта за електронно пазаруване се появиха три нови книги, които пише, че са дело на Джоан Роулинг и са за света на Хари Потър.

Те носят заглавията "Кратки разкази от "Хогуортс" за власт, политика и досадни полтъргайсти" ("Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists"), "Кратки разкази от "Хогуортс" за героизъм, изпитания и опасни хобита" ("Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies") и "Хогуортс": Непълен и неточен наръчник" ("Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide").

Все още няма официално потвърждение от страна на авторката, което прави появата на заглавията изненадващо. Те са още по-изненадващи и защото наскоро писателката обяви, че повече никога няма да публикува нищо за момчето магьосник, след като наскоро на пазара излезе "Хари Потър и прокълнатото дете".

 
"Кратки разкази от "Хогуортс" за героизъм, изпитания и опасни хобита" и "Хогуортс": Непълен и неточен наръчник".

На теория тя няма да престъпи думата си, тъй като книгите няма да разказват за момчето, което оживя, ами за други познати герои.

Първата книга ще разкаже истината за професор Ъмбридж и как Хорас Слъгхорн е срещнал Волдемор. Акцентът на втората ще бъдат Минерва Макгонъгол и Ремус Лупин, докато третата творба ще отведе читателите зад кулисите на "Хогуортс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews