Иън Маккелън отказал 1,5 млн. долара, за да се яви на сватба като Гандалф

ОFFNews 23 август 2016 в 15:19 20574 2

Иън Маккелън като Гандалф.

Иън Маккелън, актьорът, който изигра вълшебника Гандалф в прочутите екранизации на "Властелинът на пръстените" и "Хобит" на Питър Джаксън, е отказал 1,5 милиона долара, за да венчае двойка на сватбата им, преоблечен като магьосника.

Това съобщи сп. "Варайъти", като допълва, че се е случило през 2013 г., когато милиардерът Шон Паркър, основател на услугата за споделена музика "Напстър" и първи президент на Фейсбук, е предложил на актьора да го венчае.

Състоянието на Паркър се оценява на 1,8 милиарда долара, като той се ожени за певицата Александра Ленас на церемония, базирана върху света на Толкин.

Самата сватба е струвала 7,5 милиона долара, като на нея са присъствали Ема Уотсън, Стинг и множество други знаменитости, но не и Маккелън.

"Бяха ми предложени 1,5 милиона долара, за да омъжа известна двойка в Калифорния, за което може би щях да си помисля, ако условието не бе да съм облечен като Гандалф. Затова отвърнах, че съжалявам, но Гандалф не ходи по сватби. Знам само, че младоженецът бе много богат, не го знам кой е. Просто не ходя преоблечен на разни места освен ако не са пиеси и разни подобни", коментира 77-годишният британец, който през 2013 г. ожени своя приятел и колега Патрик Стюарт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

2

Victimized

23.08 2016 в 18:11

Има едно нещо дето определени хора го притежават , чесъна може и да не знае за него , викат му достойнство . В западния свят е особена рядкост , а при нас е тотално изгубила смисъл дума ....