Гледайте трейлъра на "WarCraft: Началото" тази вечер в OFFNews

ОFFNews 06 ноември 2015 в 16:54 5319 1

Тази вечер в 21:30 часа ще бъде направена световната премиера на трейлъра към първия филм от една от най-обичаните компютърни стратегии - "WarCraft: Началото".

Читателите на OFFNews ще имат шанса да бъдат сред първите в света, които да видят дългоочакваното видео веднага след премиерата му, след като само преди няколко дни излезе и тийзърът към лентата.

"WarCraft: Началото" се очаква да се появи по кината у нас следващата година на 10 юни в 3D и IMAX 3D. Приключенският епос разказва за сблъсъка на два свята, преиграван стотици пъти от десетки милиони геймъри по света.

Мирната територия Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията ѝ е изправена пред страховит набег на завоеватели: воини орки бягат от загиващия си дом, за да колонизират друг. Отваря се портал, който свързва двата свята и едната армия е заплашена от унищожение, а другата – от изтребление. Биещи се на противникови страни, двама герои са устремени един срещу друг в сблъсък, който ще реши съдбите на семействата им, народите им и дома им.

В главната роля на Андуин Лотар ще видим нашумелия актьор от поредицата "Викинги" - Травис Фимел, на когото ще правят компания редица негови млади и талантливи холивудски колеги, които ще се преобразят в Дуротан, Оргрим Думхамър, Медив, Гарона, Гул'дан и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови