Флаке от Рамщайн : Пишем албум, с новата песен показахме, че сме живи (видео)

ОFFNews 29 август 2016 в 13:48 14668 0

Rammstein без Тил Линдеман и с Мерилин Менсън.

Кристиан Лоренц - Флаке, кийбордистът на известната немска група Рамщайн, заяви в интервю пред "Kaaos TV", цитирано от "Тийм рок", че в момента групата пише песни за нов албум.

Той обаче няма никаква идея кога ще са готови да влязат в студиото, тъй като работата върви на приливи и отливи.

"Започнахме да събираме идеи за песни и да ги обработваме заедно. Трудно е да се каже кога ще сме готови, защото понякога всичко върви много добре, но след това идват дни, в които ти се ще да започнеш всичко отначало. Затова не знаем реално колко ни остава", казва той.

От известно време Рамщайн изпълняват на концертите си нова, неиздавана досега песен - "Ramm 4", чийто текст е компилация от заглавия и фрази от предни техни произведения. За нея Флаке обяснява: "Искахме да покажем на света, че все още сме заедно, свирим и правим нова музика".

В своята автобиография, "Der Tastenicker" (“The Keyboard Fucker”), Лоренц признава, че не е особено талантлив музикант:

"Лесно мога да свиря песни на Рамщайн, дори на сън да ме бутнат ще засвиря. Просто не са толкова трудни, важни там са идеята и звукът. Когато се упражнявам, свиря произведения на пиано, това ми носи голямо удоволствие. Вярно, не ми помага много по отношение на работата ми в групата, защото просто не ми се налага да усъвършенствам уменията си в Рамщайн."

Флаке споделя, че огромният успех на немското чудо го е оставил без каквито и да е кариерни амбиции, защото "постигнах толкова повече отколкото смятах, че е възможно".

"Когато свирехме пред 100 души, си мислех, че съм нещо голямо, никога не съм вярвал, че ще свирим пред толкова много хора, както сега. Всичките ми мечти се осъществиха многократно досега, затова нямам нищо повече за постигане", допълва творецът.

Последният албум на групата бе "Liebe ist für alle da" от 2009 г.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови