Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Един от тези 8 актьори ще играе Хан Соло на младини в нов филм

ОFFNews 12 януари 2016 в 17:38 9214 5

Снимка REX SHUTTERSTOCK

Майлс Тейлър, Ансел Елгорт и Дейв Франко.

"Дисни" и "Лукасфилм" се приближават все по-близо до избора си на актьор, който да играе Хан Соло на младини в предстоящ неозаглавен все още филм, базиран на вселената на "Междузвездни войни".

Според източници на списание "Варайъти" хиляди кандидати са се явили на кастинг, но компаниите са избрали 8 артисти, които ще се борят за ролята. Те са Майлс Тейлър, Ансел Елгорт, Дейв ФранкоДжак Рейнър, Скот Истууд, Лоугън Лърман, Емъри Коен и Блейк Дженър.

В следващите няколко седмици се очаква продуцентът Кейтлийн Кенеди и режисьорите Фил Лорд и Крис Милър да вземат решение.

Снимките няма да започнат чак до следващия януари, но източници, близки до студията, заявиха, че ранните кастинги се извършват във връзка с друг филм от вселената на "Междузвездни войни", който в момента се снима, където бъдещият млад Соло ще се появи. Най-вероятно това ще е в “Rogue One: A Star Wars”.

"Rogue One" ще продължи да се снима още 1 месец и се предполага, че действието в него ще се развива между епизод 3 и 4 от оригиналната класическа сага. Времето съответства с възрастта на младия Соло, а решението той да се появи в друг филм, преди в своя собствен, няма да е ново. Така "Дисни" и "Марвъл" избраха новия Спайдърмен, за да се появи за кратко в "Капитан Америка: Гражданска война", преди да се снима в своята лента.

Като изключим 29-годишния Истууд, останалите актьори са между 20 и 25 г. Преди това студиото пробваше актьори между 17 и 34 г.

Неозаглавеният филм трябва да излезе по кината на 25 май 2018 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!