Джеймс Камерън: Новият "Star Wars" беше безидеен

ОFFNews 29 юни 2016 в 20:54 7101 5

Джеймс Камерън.

Джеймс Камерън, режисьорът на "Титаник" и "Аватар", заяви, че "Междузвездни войни: Силата се пробужда" е бил слаб и безидеен филм, предаде "Гардиън".

Според него филмът не е имал иновативната проява на визуално въображение, което са притежавали филмите на Джордж Лукас. Така той сподели мнението на мнозина, че Дж. Дж. Ейбръмс не е внесъл нищо ново в марката, въпреки че лентата се превърна в рекордьор.

Камерън пояснява, че уважава режисьора на новата част, но тя просто не се е различавала с нищо от предните шест - нито със сюжет, нито с персонажи, и чака да види накъде ще се развие.

Осмата част от космическата сага в момента се снима под ръководството на Райън Джонсън, който създаде "Убиец във времето" ("Looper"). Той вече приключи снимките си веднъж, но от "Дисни" поискаха презаснемане, защото духът на историята бил твърде мрачен и трябвало да се олекоти. 

Приходите по света от "Силата се пробужда" надхвърлиха 2 милиарда долара, което го направи третия филм в историята, който да мине границата от 2 милиарда. Другите два са "Аватар" и "Титаник", дело на Джеймс Камерън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

4

Izalina

30.06 2016 в 07:26

С риск да ме изядат, Аватар не знам колко беше идеен, но беше плагиатстван мъжката от поне 3 продукции, включително Star Wars, Mr.Cameron. До Терминаторите Ви харесвах.

Иначе аз изобщо не чакам следващите напъни на новия режисьор, смятам, че изтезанията над Star Wars и Indiana Jones трябва да престанат незабавно докато все още се радват на някаква популярност (стари лаври един вид) и Дисни да си ги продават единствено на сувенири...

Лукас, сърдя ти се!

13874

2

emanuilis

29.06 2016 в 23:22

Пълна „боза", обективно.

77927

1

El Commandante

29.06 2016 в 21:15

Дисни убиха Стар Уорс...както и всичко до което се докосне една пропагандна машина на една Зла Империя....
 
X

Да помогнем на украинските деца!