Дамският "Ловци на духове" с най-много нехаресвания в историята на YouTube

Режисьорът вини сексизма, феновете - некадърността му

OFFNews 02 май 2016 в 20:25 6338 2

Снимка LMK

Две от главните актриси в новия филм.

Трейлърът на предстоящия да излезе по кината нов и изцяло дамски "Ловци на духове" счупи рекордите на YouTube, като се превърна в едно от видеата с най-много отрицателни оценки - над 600 000. Той е и първият трейлър на филм, който успя да влезе в класацията със стоте най-нехаресвани видеа, предаде "Гардиън".

Новата версия на класическата комедия с Бил Мъри от 1984 г. предизвика недоволство сред феновете по две причини - първо, някой изобщо си позволява да преснима фантастичния хит и, второ, вместо четирима мъже ловците на духове са четири жени.

И първото видео към продукцията потвърждава настроението на публиката - над 29 милиона гледания, 200 000 положителни оценки и 600 000 отрицателни. Режисьорът на лентата обаче нарече роптаенето срещу избора на четирите жени и негативните изказвания за продукцията - "гнусна женомразка бълвоч".

Според него няколкотостотин хиляди отрицателни оценки са нищо на фона на милионите пъти, които е гледано видеото.

Той също така обвини медиите, че дават гласност на малка група хора, които не харесват това, че "Ловци на духове" ще бъде презаснет, и че в главните роли влизат жени. Според него винаги и за всичко има кой да е недоволен, но не трябва да му се дава постоянна гласност.

Коментиращите под трейлъра в YouTube обаче твърдят обратното - според много от тях изборът на жени за главните роли е политически коретно решение, а като филмът се провали, за това ще бъде обвинен сексизма на публиката вместо ужасната му реализация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13859

2

Daering

02.05 2016 в 23:03

Съдейки по нивото на хумора от трейлърите, опасявам се, че малко хора биха желали и да го слушат.

77927

1

El Commandante

02.05 2016 в 22:41

Е кой ше иска да гледа некакви дебели лелки да друсат сланини по екрана, когато може да си цъкне оригинала с Бил Мъри и да си спомни неща като:

-Известен е като Виго Страшния, Виго Жестокия, Виго Ужасния
-А като Виго Педала?