Белослава, Миленита и Рут с общ концерт

ОFFNews 26 септември 2016 в 18:39 7805 1

Най-елегантно взривоопасното женско трио в България се завръща на сцената на клуб "Mixtape 5" в пълния си блясък на 1 октомври, събота.

Рут Live Band, Миленита и Белослава ще украсят есенната нощ със запазената си марка поп, джаз и соул звуци от и за душата. След близо 1-годишна пауза нежните представителки ще подарят отново на феновете традиционния си троен лайв формат, създаден по идея на "Mixtape 5".

Билетите са на цена от 15 лв. в мрежата на "Ивентим" и на 20 лв. на място. Вратите отварят в 21:00 часа.

Първите 2 събития заслужено бяха оценени от стотици фенове, зажаднели за нова и качествена музика на живо. Рут и Миленита и този път ще бъдат с лайв бендовете си, за да погалят сетивата на всички ценители с неподправен джаз и фънк в техен стил.

Кадифеният джаз тембър на Рут, лежерното лятно звучене на Миленита и отнасящо романтичните текстове на Белослава ще ви отнесат в онзи свят на красота и музика, в който ще ви се иска да останете за дълго. Изпълнителките ще представят в три части специалната си селекция с най-красивите парчета от своето творчество, а също и няколко съвсем пресни техни колаборации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови