Беглика фест 2016 се пробужда

ОFFNews 11 февруари 2016 в 18:24 5605 0

Играеш, твориш, мечтаеш, слушаш музика, опознаваш света и през света – себе си, и някак си неусетно... порастваш. Един ден се събуждаш на 8. Имаш вече много приятели, дори не просто приятели, а общност от хора зад себе си. И заради всичко това - искаш да превърнеш идния август в още по-бегличествено изживяване. 

Точно това ни очаква на осмия Беглика фест от 25-ти до 29-ти август 2016 г., когато ще се насладим заедно на някои невероятни чуждестранни и родни музиканти и творци.

Сред тях е Markandeya, която ще изпълни въздуха над беглишката гора със скандинавски вайб със спиритуален привкус. Музика, пълна със смисъл и душа – такова е звученето на шведската банда, в основата на която стои фронтменът на етно-фюжън чудото Kultiration.

Колко са измеренията на звука ще чуем от Man of Nо Ego. С амбиент и звученето на музиката си, в която вплита послания на мислители като Алант Уотс и Ошо, Man of Nо Ego ще ни поведе на едно пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.


За 8 години, откакто съществува, Беглика фест се превърна в много повече от фестивал с устойчиви принципи. „Беглика“ вече е една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си.

Не случайно миналата година след фестивала се появи, абсолютно неформално, Фейсбук групата "Хората от Беглика". Както и не е случайно, че артистите отдавна припознават Беглика фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от сърцевината на вдъхновението им.

Вярваме, че този общностен принцип е нашият ключ към създаването на един незабравим Беглика фест 2016. Искаме да направим всичко възможно (и вярваме, че възмонжостите са безкрайни) да отворим вратите си за всеки, който има нужда и желание да стане част от колективното преживяване на фестивала, пишат организаторите. 

Билетите "Ранно пиле" на цена от 40 лв (ограничен брой) вече са в продажба онлайн.

За първи път в България се предлагат и билет на изплащане – Easy Pass! Може да се закупи чрез заплащане на касите на Easy Pay в цялата страна, с възможност за плащане на 20 лв. в момента на закупуване, а останалите 20 лв. - по-късно, според възможностите на потребителя. Промоцията е валидна до 01.04.2016 г.

Беглика фест също така ще пусне до 2 дни и crowdfunding кампания на сайта http://www.ulule.com/beglika-fest-2016awakening/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови