Точно Цецка ли ще ме плаши с комунистите?

Страхил Ангелов 09 ноември 2016 в 11:30 17257 9

Страхил Ангелов

Кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков получи на изборите в неделя малко повече от пет процента от подадените гласове или 224 000 гласа. Този ключов партньор в кабинета Борисов, който е конгломерат от пет партии и има петима министри, разполага с пренебрежимо ниска обществена подкрепа, но за сметка на това е с най-големите претенции и властови амбиции.

Всеки може да раздели 224 000 на 5 и да си даде сметка за големината на вълните народна любов, които обливат петимата велики лидери. На какво основание тези хора продължават да се явяват ежедневно в т.нар. обществени национални медии и си позволяват да се изказват от името на българския народ? Не може да ни управляват хора, които имат по-малко от 6% доверие сред българските граждани, имащи право на глас и да си позволяват да дават компетентни мнения от последна инстанция.

Най-вероятно сега цяла седмица ще се наложи да гледаме и слушаме, както междувпрочем ни се налага да правим през последните две години, за тегобите и болките на Реформаторския блок и денонощно да се правят дисекции на тяхните лични отношения. След като получиха жалкия си резултат в неделя вместо да се скрият поне за малко и да си посипят главите с пепел, основните лица на тази сбирщина (не може да се нарекат лидери), с присъщото си нахалство и безочие започнаха да сипят заплахи за надигащия се комунизъм в лицето на Румен Радев - натовски генерал. Същите се самонарекоха "умни" и "красиви" при положение, че нито едно от двете не е вярно, после станаха "реформатори" и никога не успяха да прдставят смислено обяснение какво точно ще реформират и накрая докараха агроном да "реформира" армията ни в качеството си на министър на отбраната. Уважаеми умни и красиви господа, и тези 6% са ви много и следващият път само ще сънувате този "внушителен" резултат.

От другата страна Цецка Цачева в националната телевизия приглася на заплахата от връщащите се "комунисти" и надничащия отзад Пламен Орешарски. Точно тя ли - дългогодишният член на Българската комунистическа партия и партиен секретар в плевенско? Или може би възпитаникът на Симеоновската школа (в което няма нищо лошо и срамно) и член на БКП Бойко Борисов трябва да ме плаши сега с възкръсващия комунизъм?

Моля не се опитвайте да ми внушавате, че ако не управлявате точно вие България, тя едва ли не ще престане да съществува. Всичко това, уважаеми дами и господа, е една много жалка и тъжна картина и всички глупости, които наговорихте и ще наговорите през тази седмица ще причинят политическата ви гибел!

В неделя ГЕРБ ще претърпи тежка загуба, въпреки подкрепата на уволнения от тях бивш министър на икономиката Трайков за плажуване по време на правителствено посещение в чужбина. Даже мощното рамото, което им удрят Местан и Хафъзов, от чието име президентът Ердоган е поднесъл като комплимент на госпожа Цачева голяма част от гласовете от Турция, няма да помогне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12688

9

Emil Kasamakov

10.11 2016 в 09:55

"... уволнения от тях бивш министър на икономиката Трайков за плажуване по време на правителствено посещение в чужбина."

Не е хубаво да се лъже, Страхиле!
Трайков беше уволнен, защото си търсиха виновник за проваления бизнес форум в Катар. Който дори не беше негова работа, а на Външно министерство.

12329

7

Шопа

09.11 2016 в 14:16

Браво за статията!

18551

4

Нострадамус

09.11 2016 в 13:07

По следите на фалшивата диплома на Цецка Цачева. Чиновници от всякакъв калибър панически се втурнаха да крият факти и документи за кандидат-президента на ГЕРБ.