Цачева в Стралджа: Всеки глас може да бъде решаващ

OFFNews 25 октомври 2016 в 12:20 2298 0

Снимка ГЕРБ

С вицеадмирал Пламен Манушев сме добър екип с разумни идеи за бъдещето на България. Търсим подкрепата на всички български граждани, затова заставаме лице в лице с хората в цялата страна.

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Стралджа. Тя подчерта, че президентът трябва да олицетворява единството на нацията. Цачева обясни, че винаги досега е била еднакво толерантна към всички в работата си като председател на Народното събрание. 

„Имаме нужда от сигурност и стабилност, за да удържим вярната посока за България – европейското развитие. Разчитаме на подкрепата ви на 6-ти ноември. Важно е да има висока избирателна активност, защото всеки глас може да бъде решаващ. Като президент и вицепрезидент ние ще продължим да бъдем близо до хората и ще работим в интерес на всички български граждани“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.

Вицеадмирал Пламен Манушев обясни, че президентските избори касаят стабилността на държавата. „Когато има стабилни държавни институции и силна местна власт се развиват всички населени места в страната. Искаме България да продължи да бъде силна държава, а това може да стане само когато сме единни. Националните идеали трябва да седят над партийните борби, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. По думите му, Цецка Цачева може да балансира между различните власти. „Ние ще работим за уважавана и просперираща България“, каза още Манушев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови