СДС-София с отворено писмо до столичани

OFFNews 22 март 2017 в 09:55 2296 3

Битката на тези избори ще бъде за запазване на демократичните постижения на България. 

Това се казва в отворено писмо от СДС-София до всички демократи в столицата. В текста се казва: 

Скъпи приятели,

София е градът, от който започна нашият път към свободата. Път, изстрадан след 45 години комунистически режим. Синя София даде надежда на цяла България, че демокрацията е изборът, от който няма връщане назад, че всички десни хора ще се обединим и ще зачеркнем веднъж завинаги мрачните тоталитарни страници от нашия живот.
Цялата енергия и сила на свободните хора беше насочена към битката с наследниците на червения режим и техните ментори от Държавна сигурност. Вярвахме, че тази битка ще бъде успешна и за няколко години ще превърнем България в истински демократична европейска държава. 

Еуфорията и идеализмът на младостта ни попречи да прозрем истината. Старият режим се беше подготвил да превърне своята политическа власт в икономическа. Да открадне парите на България и да ги даде в ръцете на партийните величия и техните наследници. Но освен това престъпление, комунистите и тяхната пропаганда успяха за 28 години да внушат на голяма част от българите, че демокрацията е мръсна дума. И само преди няколко дни този заговор получи своето потвърждение с думите на Корнелия Нинова, че демокрацията ни е отнела много неща!

Затова битката на тези избори ще бъде за запазване на демократичните постижения на България. За отстояване на нашата кауза – достойна държава в евроатлантическата общност! И тази кауза може да бъде защитена само от силно дясно представителство в парламента. От хора, които са доказали през годините, че не отстъпват от избрания демократичен път и дават силен отпор на опитите на наследниците на БКП да ни отклонят от него!

За съжаление някои политици, определящи се като десни, не можаха да прозрат тази опасност и решиха да хранят личните си амбиции и незадоволено его. Те за пореден път разцепиха дясното, точно преди тези толкова важни избори. Те няма да влязат в парламента и техните гласове ще отидат за първите по сила партии.

Голяма част от вота за тях ще се прелее към БСП.

Затова сега е много важно да мобилизираме силите на всички демократи и да подкрепим дясната коалиция, която ще влезе в следващия парламент – „Реформаторски блок – Глас народен“. Колкото повече народни представители имаме, толкова по-силна ще бъде нашата група. А това е важно, за да дадем подобаващ отпор на БСП и нейния вечен партньор ДПС.

Единствената алтернатива на тази коалиция е силно дясно центристко управление и продължаване на реформите!
Нашият призив към всички десни хора в София, е :
Подкрепете ни с номер 21, за да не осъмне България с правителство на БСП и ДПС!
Нека на тези избори покажем, че демокрацията в България няма алтернатива. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

1

Nik68

22.03 2017 в 10:14

Подкрепете ни за да има Лукарски министерски пост. И с по-малко ще се задоволи този път ако трябва. Може да се опита и имитация на работа да свърши.