РБ преговаря с "Глас народен" за коалиция

OFFNews 13 февруари 2017 в 14:58 2872 2

Румен Христов

Реформаторският блок води преговори с няколко партии за съвместно явяване на парламентарните избори, като една от тях е "Глас народен". Това коментира в Русе зам.-председателят на СДС Румен Христов, част от формацията на Блока, пише "Дарик".

Той припомни, че вече е подписано споразумение с "Български демократически форум". Имената на останалите партии ще бъдат обявени, когато приключат преговорите.

Относно разделението в дясното политическо пространство, той коментира, че до последния момент е водил преговори с ДСБ.

"Продължавам да съжалявам, че не са при нас. Ние нямаме никакви идеологически различия, ние имаме личностни различия - силно его. Винаги, когато десницата е била разделена, идва БСП на власт, от което не печели България", каза Христов.

И Реформаторският блок, и "Глас народен" вече са регистрирани за изборите. Законът позволява коалиционно споразумение да се сключва дори и между две вече регистрирани формации. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11738

1

KumaLisa

13.02 2017 в 16:16

Светльо да не е луд? Пак ще отпечата един флайер А4 с "Да ги изритаме в гъзъ!" и ще гушне партийната субсидийка. Или му се е приискало да ствава дупетатин? И в двата случая "Ебати циничния наглец!".