Отново: Търговец на килими се опитва да спре "Да, България"

OFFNews 10 февруари 2017 в 19:07 8569 6

Има нов опит "Да, България!" да бъде спряна, обявиха от коалицията водена от бившия правосъден министър Христо Иванов.

"Научихме от медиите, че е внесена жалба срещу решението на ЦИК да регистрира Коалиция "Движение Да България" за участие в парламентарните избори на 26 март", заявяват от движението.

Ог "Да, България" подчертават, че предизборната кампания дори не е започнала, а атаките срещу тях не спират.

"Проблемът на тези, които стоят зад тях е, че действията им се случват пред очите на българските граждани. Не подценявайте хората, те виждат всичко и са омерзени от случващото се в България. Призоваваме гражданите – вземете страна в битката за България! Ние излизаме срещу мафията и няма да ни спрат", добавят от формацията.

Новата жалба бе коментирана и от активистката на "Да, България" Антоанета Цонева.

"Нова жалба срещу Да, България. Сега се обжалва решението на ЦИК от търговец на килими, който е искал да регистрира търговската марка "Движение Да България" в Патентното ведомство и сега настоява за заличаването на регистрацията ни пред ВАС. Наистина не си дават сметка с какви хора си имат работа", написа тя във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12017

4

Кулин бан

10.02 2017 в 21:32

Ха, някакъв търговец на килими бил искал да регистрира движение с това име. Да беше 1990 година, да му повярваме. Ама и ние нахитряхме. Тези, дето организират тези саботажи съвсем са оглупели и са вече без никакво въображение. Смешни червени боклуци, ха-ха!