Отказът на Борисов да даде оставка не е нито мъжки, нито достоен

OFFNews 07 ноември 2016 в 09:14 4988 3

"Очаквах оставка на премиера още снощи. Той каза, че ако има загуба на първи тур, той ще подаде оставка. Поведението му не е нито мъжко, нито е достойно. Като си казал така, подаваш оставка, пък каквото стане."

Това заяви лидерът на "Нормална държава" Георги Кадиев в коментар пред Нова тв за изборните резултати.

Той заяви, че е бил изненадан от победата на ген. Румен Радев на първи тур, защото всички социолози са давали преднина на Цачева. При цялото ми уважение към г-жа Цачева, тя е изключително слаб кандидат за президент, коментира Кадиев.

Цачева е най-неподготвеният кандидат за президент. Поне да знаеше английски! Не може да си тръгнал да ставаш президент и да говориш на "европейски" език, както тя казваше, допълни Георги Кадиев.

Той предупреди, че ситуацията може да се обърне и призова БСП да не се смятат за победители, защото предстои втори тур.

Кадиев призова хората да гласуват срещу ГЕРБ - и в изборите за президент, и в изборите за районен кмет на "Младост", където също ще има балотаж.

Хората в България и София показаха, че искат промяна, констатира той на база изборните резултати и определи Марешки и Каракачанов за големите победители от вота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12124

3

Калина

07.11 2016 в 18:53

Ха..ха..без коментар за Бойко,май Томислав Дончев се оказа единственият мъж в това правителство. И финансовото леке Горанов тръпне от страх, защото знае какви ги е вършил.

29217

2

Лопе де Вега

07.11 2016 в 10:27

Бойко и достойнство? Ха, ха и още едно ха! Та той не знае какво е това. А мъжкото му поведение гледаме от години. Най-яркият пример (от поне двайсет) - Белене! Върти се като цариградска гювендия, ега угоди на шефовете, ама не става.

Поздрав!

13056

1

Какавидков

07.11 2016 в 09:38

койтоз?
Слагайте по една визитка маамустара, не сме длъжни да помним Сульо и Пульо.
 
X

Подкастът на OFFNews