Нинова сигурна в победата на Радев при балотаж

OFFNews 31 октомври 2016 в 21:50 4917 5

Снимка БГНЕС

Ген. Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова

Генерал Румен Радев ще спечели президентските избори на балотаж, изрази надежда пред радио "Фокус" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й президентът трябва да обединява всички политически сили и левицата има нужда от тази победа. Според нея генерал Румен Радев е "различен и е символ на промяната".

„Този човек във всички години е правил само едно единствено нещо – пазил е суверенитета на България, спокойствието на българските семейства, небето ни, рискувал си е живота, никога не се е докосвал до корпоративни интереси, обществени поръчки, концесии и политическо задкулисие. Имаме усещането, че хората, българският народ, е много разочарован от политиката и търси нещо различно – чисто и почтено. Човек, който като каже нещо, ще държи на думата си, като държи на думата си, ще изпълни обещаното, а генерал Радев вдъхва точно това“, коментира лидерът на левицата.

Корнелия Нинова подкрепи Радев в това, че той не подкрепя споразумението с Канада, което" убива българското земеделие и българската икономика".

Нинова коментира и още от името на Радев:

„Ген. Радев казва, че би се погрижил постановление 208 на правителството, което е за трайно заселване на бежанци в български общини, да не влиза в сила. Санкциите с Русия определя като нещо, което вреди на българския национален интерес“, уточни председателят на БСП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

31.10 2016 в 23:42

И мен ме притеснява американската диплома на Радев, факта че е пръв от всички там и после какво са казали от УСА за него.

Когато УСА кажат нещо хубаво за някого, раутата става съмнителна...