Найден Зеленогорски: РБ-Глас народен влизат в парламента

OFFNews 22 март 2017 в 12:47 2589 0

Присъствието на РБ в парламента ще бъде гаранция, че България ще има дясно-центристко правителство и няма да бъде извинение на ГЕРБ и БСП да направят съвместно правителство.

Тази коалиция би било много опасна, защото тогава няма ясно разграничение на отговорностите. Това заяви на заключителния митинг в Плевен водачът на листата на „Реформаторски блок-Глас народен” Найден Зеленогорски..

Няма никакво съмнение, че „РБ – Глас народен” ще бъде единствената автентична дясна партия. Последните социологически проучвания дават на коалицията 5 %.

Зеленогорски подчерта, че тяхната програма залага на инвестициите в човека. Може да имаш всичките сгради и магистрали на света, но ако нямаш здрава и образована нация, нямаш нищо. Затова ние ще положим усилия през следващите четири години да има повече пари за образование, култура, здравеопазване, повече пари за национална сигурност, каза водачът на листата на РБ – Глас народен в Плевен. 

Наш успех означава възможност за дясно-центристко правителство, което да продължи движението напред. Знам, че има критики за стореното през последните две години, но беше направена важна стъпка в областта на съдебната реформа, значително намаля безработицата, фискалният резерв е 14 мрд.лв. и за първи път има икономически растеж от около 3.5% и се надяваме, че този икономически растеж ще е устойчив и ще гарантира увеличаване дохода на хората и повече пари за важните сфери, за които говорих”, допълни Зеленогорски. 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови