Лукарски: Старото СДС е в РБ

OFFNews 19 март 2017 в 17:43 3105 3

Кандидатите за народни представители от "Реформаторски блок - Глас народен" за Пловдив-област, заедно с водача на листата Божидар Лукарски, лидер на СДС, се срещнаха с граждани от Хисаря. Те посетиха кооперативния пазар, където бяха посрещнати, отначало с любопитство.

Хората обясниха, че това, което спъва техния бизнес, е именно административната тежест с многото бумащина и голяма бюрокрация. Като проблем хората са посочили прехвърлянето на патентния данък от НАП към местната администрация, при което се е наложило по няколко пъти да плащат един и същи данък, без да им бъде възстановен по-късно.

"Намаляването на административната тежест ще е приоритет на РБ в бъдещото Народно събрание", каза Божидар Лукарски. Той припомни и своята кауза, която с времето става лична негова задача - възстановяването на ВМЗ-Сопот. "Смятам, че успяхме да се справим с тази задачи, която си бяхме поставили, в резултат на което безработицата в района доста намаля, каза още той. Според него обаче има още много за какво да се работи, защото по думите му това е един хубав район с работливи хора, които искат да работят там където живеят, а не да ходят в големите населени места да търсят своето препитание.
Запитан какви резултати очаква, Лукарски каза че е сигурен, че коалиция "Реформаторски блок-Глас народен" ще влезе в 44-то Народно събрание. 

Лукарски призова всички, които по думите "харесват старото СДС, харесват автентичната десница, различна от ГЕРБ, да гласуват за РБ.
Гласуването за други, по-малки и маргинални десни партии ще прелее техният вот, понеже няма да минат бариерата, към големите партии - ГЕРБ и БСП, добави Божидар Лукарски.

Избори 2017

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9024

3

Lidboy

20.03 2017 в 11:04

От СДС след Иван Костов и Мартин Димитров отдавна е останала само табелата, която след тези избори Лукарски може да си занесе вкъщи - да си спомня какво е доразсипал.

15509

2

Бухльо

19.03 2017 в 22:39

Еей, това СДС не можете да го разделите бе пичове. Обаче да ви светна - старото СДС беше това, което пълнеше с надежда площадите по митингите. И вие го разкарахте - едни избягаха в чужбина, други се отказаха да гласуват...трети правят отчаяни грешни избори. А вие - вие всички сте дребни душици, печалбарчета и нарцисчета. Затова сте там, където сте. И в редките мигове, в които се срещате със себе си, го разбирате и знаете. Как се чувствате тогава?