Корнелия Нинова: Абсурдът със Северната тангента трябва да спре

OFFNews 21 март 2017 в 09:15 2981 2

Абсурдът със Севрната тангента трябва да спре, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща с протестиращи граждани за решаване на проблема със свързването със Северната скоростна тангента при Илиянци-Требич.

Нинова подчерта, че хората не са доволни, случват се много инциденти с коли, мотори, тирове, автобуси и те се покриват и не се отразяват. Като друг проблем председателят на БСП посочи, че се злоупотребява и с имотите на хората по трасето и няма никаква прозрачност.

Нинова допълни, че не се събира транспортна комисия в Столична община, за да разгледа поне този въпрос. „Това повече не може да продължава. Настояваме транспортната комисия да се събере и този проблем да влезе като точка в дневния ред“, заяви тя и допълни, че трябва да се види финансирането, което уж е осигурено- къде е отишло и да се вземат конкрретни мерки съоръжението да се довърши.

„Не може хората да се избиват тук. Нямат връзка със София и обикалят по 10 км., за да се свържат с града. Този абсурд трябва да спре. Отговорността е на общината и г-жа Фандъкова", категорична бе Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9030

2

АБВ

21.03 2017 в 10:40

Не си прав . Сигурно не виждаш добре!
А сега сериозно - остават броени дни до изборите. Няма значение дали е вярно или не, тя казва това, което искат да чуят собствениците на имоти около тангентата. Те си мислят, че тя ще направи така, че да получат много пари за имотите и те ще гласуват за БСП. А като казва, че имало много катастрофи, но КАТ ги крие, отново се изявява като истински защитник на обикновения човек. Най - общо казва, че сестра ти е к---а и те оставя да се обясняваш, че нямаш сестра.

9500

1

swartalf

21.03 2017 в 09:37

Как не ви е срам бе - всеки ден минавам от там и НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!