Каракачанов спечели и дебата по бТВ

OFFNews 03 ноември 2016 в 09:03 15843 18

Най-убедително в големия кандидат-президентски дебат по бТВ, на който не се явиха нито Цецка Цачева, нито ген. Румен Радев, се е представил номинираният от НФСБ, Атака и ВМРО Красимир Каракачанов.

Това показва експресно проучване на агенция "Маркет линкс", в което са били анкетирани 800 зрители на сблъсъка между претендентите за "Дондуков" 2.

24,7 на сто от анкетираните заявяват, че най-добро впечатление е оставил лидерът на воеводите Красимир Каракачанов. На второ място зрителите са поставили кандидата на АБВ Ивайло Калфин. Бившият социален министър получава симпатиите на 15,2 на сто от анкетираните зрители. Трети се оказва петролно-фармацевтичния бизнесмен Веселин Марешки. За 11,4 процента от зрителите именно той е победител в дебата, а на четвърто място от четиримата кандидати остава Трайчо Трайков, в чиято подкрепа се обявяват 7 на сто от зрителите на бТВ.

Любопитно е и че резултатите от дебата между кандидат-президентите в предаването "Референдум" по БНТ показа сходни резултати. Там зрителите посочиха, че най-убедително са изложили тезите си именно Каракачанов и Калфин.

 

Друг интересен момент е, че в изследването на "Маркет линкс" гласове за подкрепа са получили и неприсъстващите в тв студиото кандидати. Ген. Румен Радев е "победил" според 3,8 на сто от зрителите, а Цецка Цачева - според 2,2%.

На въпроса дали дебатът по бТВ е повлиял на нагласата на зрителите за кого да гласуват 21,4 на сто от анкетираните отговарят с "да", а 78,6 с "не".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12236

16

News

03.11 2016 в 16:41

– явно той е одобрения „отгоре” кандидат, той трябва да отиде на балотаж и естествено да спечели срещу Цецка, защото ГЕРБ вече не може да бъде понесен, когото и да издигне. За това Бойко е мрачен, за това Нинова първо се скара с Гоце (да се разцепят левите гласове), а после като се видя, че май това не стига, изтегли Радев от снощните дебати по-най срамен начин. Татяна Дончева пък изпадна от отбора точно заради подобни проучвания, според които Марешки уж излязъл пред нея (в последните дни), за това не бе допуснат и Орешарски, който на предишен дебат не даде на Каракачанов да лъже безсрамно защо още подкрепят правителството, а по телевизора, за пред електората го плюят и с други факти му смачка фасона. Така снощният дебат остана само между контролирани хора, които оставиха Каракачанов на воля да си повтаря опорните точки. И ето го днес проучването, което го праща направо на балотаж. Че кога гледахме дебата, кога се повлия този народ, кога направиха проучването?! Срамота е така да ни

12236

15

News

03.11 2016 в 16:37

Аз мисля, че всички предварителни соц. проучвания са нагласени и се ползват за манипулация, с цел замислената за случая измама. Не мога да си обясня, а и не е възможно , само за няколко дни процентите на Каракачанов и Калфин да скочат с по-вече от 10%, защото само преди два дни бе публикувано друго проучване, което преповтаряше резултати от няколко други проучвания преди него, в което процентите на двамината герои не надвишаваха 8-9%?! Е как става такова преобръщане на резултата без да се е случил някакъв грандиозен скандал и/или омаскаряване на някой от кандидатите, а такива няма?! Последните публикувани данни ми припомнят случаят с новосформираната ДБГ на Меглена Кунева - тя, лично на президентските избори получи цели 15%, а само година по-късно, без да е влизала във властта нейната организация получи едва 3,5%. Няма логика. В случая аз мисля, че вече всичко е договорено и с тази манипулация с процентите се подготвя пак фалшификация на изборите, но този път в полза на Каракачанов –

77927

13

El Commandante

03.11 2016 в 14:56

"троле на Пеевски"

Сериозна обида е това, не вярвам да имаш топки на живо да кажеш нещо такова.

Аз съм фен на Цветан Василев и като такъв, да ме наречеш фен на Сфинята е обида, която се измива само с кръв от носа.

Мери си приказките, ше те замоля.

77927

11

El Commandante

03.11 2016 в 13:34

Интересен факт от живота, приятели, е как с напредването на кампанията и осъзнаването на реалния процент, който Трайо ще спечели, потребителя чесън все повече си изтърва нервите, маските падат, леда се разпуква и виждаме истинското лице на козяшките слуги-грозно, разкривено от злоба, пръска слюнка навсякъде, апоплектичния пристъп е в разгара си, ситуацията отива на инсулт...

Не е добре това, да знаете...