Имаме еднопартийна система с пет театрални трупи в парламента

OFFNews 27 октомври 2016 в 08:40 4893 9

Имаме еднопартийна система с пет театрални трупи в парламента. В случая всички парламентарно представени политически сили представляват едно и също задкулисие и действат по една и съща команда, заяви кандидатът за президент Татяна Дончева в интервю за Нова тв тази сутрин.

Пет театрални трупи играят на една и съща с цена, в една и съща бизнес театрална комбинация, допълни тя.

Кандидатът за вицепрезидент Минчо Спасов пък допълни, че България е в състояние на "премиерска монархия".

Дончева - лидер на Движение 21 и кандидат на коалицията "Движение 21 - НДСВ" - сподели, че живее с около 2000 лева на месец и до скоро е имала кредит. Шофира сама автомобила си - Great Wall на няколко години, но не и по време на кампанията. "Никога не съм ползвала охрана, не мисля, че съм лъгала".

За кандидатката за президент на ГЕРБ Цецка Цачева Дончева каза, че тя е "много симпатична на моя партньор Минчо Спасов, но ако президентската двойка била тройка, щял да предпочете Трайков, понеже бил по-нежен".

Кандидатът на БСП ген. Румен Радев бил идеален за задкулисието, а Красимир Каракачанов - слуга на много господари.

Татяна Дончева определи Ивайло Калфин като "класически чиновник".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

8

Victor Dachev

27.10 2016 в 11:31

Каква да е разликата между руското и турското? Московската държавна Външнотърговска Банка отпусна милиарди за да си купи депутат от ДПС (случайно назначени за шеф на ДАНС) контрол върху комуникационната инфраструктура + медии и прочие.
Доста сериозен подарък за "само приятели". ДПС поне официално не е само руска.

11827

5

Victor Dachev

27.10 2016 в 10:42

Инче Дончева поне на мен ми изглежда и звучи свястна. Лава партия така или инче е хубаво да има и бих се радвал тя да я води.
За съжаление повечето хора, самоопределящи се като леви явно са доста, доста далеч от каквито и да е принципи освен кучешка вярност към стопанина който (казват че) от време на време им мята по някой кокал. Няма да я подкрепят.

11827

4

Victor Dachev

27.10 2016 в 10:39

@wayOff чуждото разузнаване за ме лично съжаление е само едно. На балканите руснаците и турците играят заедно. Даже и за групоровките не съм сигурен че е повече от една.
Таеатрото става все по-тъпо и по-тъпо. Лошото е че радикални мерки не могат да се предприемат с това оплитане на въпросното разузнаване (справка - Украйна, както решиха да си почистят страната с масов народен бунт), ще е дълго душене.

15256

1

mendi

27.10 2016 в 09:59

Театралната група на Танчето с какво е по различна от останалите пет?
Разни хора дето от 30 години неса излизали от парламента реват за промяна и как всички били крадливи и лоши, само те - не!

Егати наглостта! Честно!!!