Ген. Радев: Само Цецка Цачева ми е конкурент, ще дебатирам само с нея

OFFNews 24 октомври 2016 в 11:11 9360 14

Кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев обяви, че смята да води политически дебат само и единствено с номинираната от ГЕРБ Цецка Цачева.

Бившият командир обяви това във фейсбук коментар на интервюто на премиера Бойко Борисов пред Нова телевизия. 

Според Радев нито Ивайло Калфин, нито Трайчо Трайков, нито Красимир Каракачанов са алтернатива на властта. 

"Те са в положението на подгласници на г-жа Цачева, в чието лице виждам основния конкурент и говорител на властта", написа Радев в социалната мрежа.

Ето и цялото му изявление: 

С дълъг етюд по Здравей, България премиерът Борисов се опита да даде тяга на президентската кампания на ГЕРБ. За нуждите на спектакъла бяха мобилизирани Бай Кой, кемперът на Радан, Лионел Меси, „двете каки“ и дори Маг Светлина. Въпреки обичайните уверения в стабилност и декларацията „над мен няма никой“, интервюто е истински каталог от скандали: от лобистките кръгове, които кадруват във властта, до пробитата граница.

Премиерът ме обвини в нежелание да дебатирам, но изглежда не е забелязал, че вече проведохме телевизионен дебат с г-жа Цачева на 20 октомври, а над един милион зрители проследиха предаването в ефира на BTV Тази Сутрин.

Що се отнася до това необходим ли е дебат с останалите кандидат-президенти, премиерът сам си отговори с напомнянето, че „и г-н Калфин му е бил вицепремиер и г-н Трайков му е бил министър, а с г-н Каракачанов се познават по-отдавна“. За да звучат достоверно като опоненти и алтернативи на властта, изброените кандидат-президенти и техните формации не трябваше да я подкрепят. Закономерно, миналото съглашателство днес ги поставя в положението на подгласници на г-жа Цачева, в чието лице виждам основния конкурент и говорител на властта. Моят политически дебат е и ще бъде само и единствено с нея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

12

El Commandante

24.10 2016 в 12:52

"но когато го направи се държа повече от достойно"

Ясно.
След такава чудовищна глупост с галактически размери, не мисля че има какво да добавя.

77927

10

El Commandante

24.10 2016 в 12:30

Fuckingchair е много прав, е например Роската изобщо не му пукаше дали става дума за Русия, Ескимосия или Гвинея Бисау-беше готов за масиран десант и освободителна война с когото и да било, насън да го бутнеш става взима пушката и ги почва.

11568

9

PetarD

24.10 2016 в 12:29

Мухльо и страхливец. Що не се разберете направо с цецка, кой да е президенша и коя да е вице.

77927

8

El Commandante

24.10 2016 в 12:24

The jury is still out on this....

77927

5

El Commandante

24.10 2016 в 12:11

Цеца е по-грозна и е травестит, как така ше са едно и също нещо?Кьорав ли си?